Over Dr. David Plastisch Chirurg

STUDIE:

Dr David heeft zijn  Highschool, Grinnell College, Washington en Stanford University in de VS gedaan. Daarna de geneeskunde studie in Groningen afgerond, net als de  opleiding tot Plastisch chirurg.

WERK:

Via  Plasticos Laser Kliniek, Radboud Universiteit, Kliniek Klein Rosendael, Kliniek Viasana en Kliniek Sanavisie is Dr David gesetteld als opleider en full time plastisch chirurg in het Canisius Wilhelmina ziekenhuis en Esthetiek Nijmegen.

De Specialisaties in de Kliniek

Laser, Ooglid correcties en Injectables zijn al 23 jaar standaard behandelingen in Dr David zijn praktijk. Er was zo een enorme vraag om dit ook buiten het ziekenhuis gebeuren beschikbaar te maken dat de dr David Clinic is opgericht.

Ga je voor zo goedkoop mogelijk een esthetische behandeling ergens halen? Of ga je voor kwaliteit, ervaring en veiligheid? Er zijn meer dan 150 aanbieders van dit soort behandelingen in deze regio. Prijzen variëren van spot goedkoop tot een rib uit je lijf. Maar ten slotte gaat het om jou, je gelaat of je oogleden of een ander belangrijk lichaamsonderdeel. Vraag dan aan je behandelend arts wat zijn kwalificaties zijn, hoeveel van deze behandeling hij of zij heeft gedaan, wat de complicaties zijn en of hij of zij ze zelf kan verhelpen. Uiteindelijk is alleen de Plastisch chirurg hiervoor opgeleid, zoals Dr David. De basisartsen de KNO artsen de tandartsen en nog meer wild groei willen ook aan U verdienen, maar zonder de plastisch chirurgische 6 jarige opleiding en dat moeten we niet willen.

NVPC

NVPC Logo

NVEPC

Logo NVEPC

American Society Of Plastic Surgeons

American Society Of Plastic Surgeons

ISAPS

ISAPS Logo

Veiligheid en Zekerheid staan voorop

Geen extreme make-overs is onze Motto

Blijf gewoon jezelf

mautic is open source marketing automation