Laserbehandelingen

Door mijn jarenlange ervaring als laser specialist ben ik in bezit van diverse laser apparatuur.

Hieronder heb ik beschreven welke aandoeningen ik met mijn lasers kan behandelen

Couperose, Spiders, Roodheid gelaat

Een toename van kleine bloedvaatjes (teleangiëctasieën) in het gelaat wordt couperose genoemd. Het bestaat uit vele (tot ontelbare) zeer kleine bloedvaatjes in de huid van het gelaat. De vaatjes verdwijnen nooit vanzelf. Couperose wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.
Hoe couperose precies ontstaat is niet bekend. Soms is het een gevolg van rosacea, een veel voorkomende ontstekingsreactie van de huid. In veel gevallen treedt het echter ook spontaan op zonder voorafgaande ontstekingsverschijnselen. Uitgebreide blootstellen aan ultraviolette straling ( zoals in zonlicht) is een risicofactor voor het ontwikkelen van couperose.

Littekens

Littekens die verkleurd zijn, meestal rood of bruin, kunnen door de laser behandeld worden. Zowel de Pulsed Dye Laser, als de Q switched Yag laser zijn hier geschikt voor. Maar ook de 540 nm en 570 nm IPL (Intense Pulsed Light) zijn hier geschikt voor.Je ziet dat naast de kleur verbetering, dikkere littekens ook dunner en soepeler kunnen worden.

Photorejuvanation ( de Clearlift}

Ook met de laser kan huid verjonging van het gelaat bereikt worden. Het is een intensieve, pijnloze behandeling om je collageen van je gezicht volledig te vernieuwen. Zonder pijn en zonder downtime (werk uitval door roodheid of oedeem oid) is het de ideale facelift die tussendoor kan en dat zonder opereren.

 

Tattoo

Tatoeages die u niet langer meer wenst kunnen soms door middel van laser worden verwijderd of verminderd.Het laserlicht zal de pigmenten van de tatoeages fragmenteren tot kleine partikels die door het lichaam worden afgevoerd. Afhankelijk van de grootte, de diepte en het gebruikte pigment(kleur) zullen diverse lasersessies vereist zijn. Zwarte en blauwe inkt zijn het makkelijkst te behandelen. Groene, gele en rode kleuren zijn moeilijker om met de laser te verwijderen. Sommige tatoeages bevatten witte inkt of bevatten minerale pigmenten die door de laser onmogelijk kunnen worden verwijderd of die zelfs in kleur kunnen wijzigen.

mautic is open source marketing automation