Behandelingen

In Dr. David Clinic krijgt u persoonlijke begeleiding. Door onze jarenlange ervaring in reconstructieve- en plastische chirurgie kunnen we u het beste advies geven. De leidraad is om anti-aging toe te passen zonder daarin overdreven keuzes te maken of extreme make-overs te bewerkstelligen.

Na duizenden laser behandelingen, ooglid correcties en injectables gedaan te hebben werd het tijd om specifiek deze kennis exclusief aan te bieden. Alles in de kliniek is naar uw wens ingericht. De intake, de behandeling en de nazorg is specifiek voor deze 3 behandelingsgroepen. Klik op één van de buttons hiernaast voor meer informatie over deze behandelingen.

WIJ SPECIALISEREN IN PLASTISCHE CHIRURGIE

U MAG MET ELKE VRAAG BIJ DE DR DAVID CLINIC KOMEN

De dagelijkse praktijk van een plastisch chirurg, zoal dr David, behelst veel meer dan alleen ooglid correcties, laser behandelingen en injectables. Het varieert van flapoor verbetering tot buikwandcorrectie, van hand tot borstvergroting en verkleining en ga zo maar door.

De plastisch chirurg is dus opgeleid om plastische, reconstructieve, esthetische en hand chirurgische operaties uit te voeren.

Wil je een afspraak maken?

mautic is open source marketing automation