Ooglidcorrectie

Bovenooglid correctie

Hangende bovenoogleden is de meest voorkomende klacht in de plastisch chirurgische praktijk. Deze vaak relatief vroege veroudering en belemmering van veel dagelijkse processen is goed te verhelpen.

Ten onrechte wordt dit vaak in verband gebracht met vermoeidheid of met een uitbundige levensstijl.

Menigeen willen dan ook van hun hangende oogleden af. Een ooglidcorrectie geeft een langdurig resultaat en een frisse blik. Zowel de bovenste als de onderste oogleden kunnen met succes worden behandeld.

De operatie van de bovenoogleden wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. U mag meteen na de ingreep naar huis. Dankzij de ingreep zullen uw ogen er levendiger en stralender uitzien. Dit heeft op het hele gezicht een sterk verjongend effect. Na 1 week zullen de hechtingen verwijderd worden.

Voor een duidelijke uitleg van deze ingreep verwijs ik U naar de video pagina

Onderooglid correctie:

Wallen, baggy eyelids zijn onder andere de benamingen van de problemen bij het onderooglid. Het is een totaal andere ingreep dan de boven ooglid correctie. Dat komt doordat er niet zomaar huid verwijder kan worden. Per geval wordt gekeken wat nodig is om de situatie te verbeteren. Daar krijgt U dan advies over.  Deze ingrepen zijn ook gewoon onder plaatselijke verdoving.

mautic is open source marketing automation